Unboxing mouse Asus ROG Pugio

Dupa ce o lunga cariera, mouse-ul meu Mad Catz R.A.T. 7 si-a dat obstescul sfarsit prin ruperea unei aprti reglabile, am decis sa-mi achizitionez noul, la acea vreme, Mad Catz R.A.T. S. Mouse destul de misto, insa dupa doi ani de folosire, am inceput sa am probleme pe parte de scroll, in sensul ca desi eu o roteam intr-o directie, acesta se ducea in alta, sau se bloca. Cum Mad Catz a dat si faliment, suportul pentru produsele lor fiind la momentul actual inexistent, am decis sa trec pe o alta platforma.

Republic of Gamers, pe scurt ROG este divizia de gaming de la Asus si eu mai am de la ei un laptop de care am fost foarte multumit, asa ca am decis sa-mi achizitionez un mouse de la ei, oprindu-ma la Asus ROG Pugio.

Not my first choice, dar ca sa dau o caruta de bani pe Spatha, inca nu-mi permit.

ROG Pugio e un mouse care poate fi folosit si cu stanga si cu dreapta, cu butoane programabile si selector de rezolutie care m-a incantat ca si constructie/functii.

Cutie misto, care se deschide ca o carte insa pentru a avea acces la mouse, trebuie sa desfaceti unul din sigiliile de plastic de la baza.

In interior se gaseste mouse-ul in sine, un manual de utilizare in mai multe limbi, cutia cu capace pentru butoanele programabile laterale care se prind cu magneti de corpul mouse-ului si un sac de purtare.

Mouse-ul este simetric ca forma, taietura butoanelor click stanga/dreapta sugereaza ca e de asteptat sa fie folosit cu mana dreapta.

Are trei zone care se aprind cu lumina RGB care se pot modifica cu softul ROG Armoury, si anume partea din spate, logo-ul ROG si rotita de scroll.

Desi ii lipseste personalizarea de care aveau parte produsele Mad Catz, acest mouse este destul de confortabil pentru sesiuni de folosire de cel putin 2-3 ore, eu l-am folosit pana acum in PUBG si Eve Online cu succes. Singurul lucru pe care pot sa-l reprosez este faptul ca din cele doua butoane programabile de pe lateral, doar unul este usor de folosit, cel mai apropiat de parte din fata necesitand schimbarea tipului de grip.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.