Raiffeisen va adauga optiunea de a plati cu mobilul prin NFC, in august 2019

Stiu ca deja optiunea asta e disponibila la alte banci, dar in afara de Raiffeisen si ING nu prea mai am incredere in nimeni, si nu ma intereseaza cu ce optiuni vin, pentru ca in trecut m-am lovit de niste probleme destul de aiurea si mi-a ajuns.

Ma rog, revenind la subiect, Raiffeisen a scos o noua aplicatie pentru android (atentie, nu veti primi optiunea de update la cea veche, ele putand functiona in paralel) , noua aplicatie avand avand optiunea de a adauga un fel de plugin care functioneaza ca un token.

In comentariile de pe Google Play, developerii au spus ca optiunea de plata cu mobilul prin NFC va fi lansata in luna august a anului curent:

Raiffeisen Bank Romania5 iulie 2019

Iti multumim pentru comentariu! In luna august vom lansa un digital wallet Raiffeisen Bank, ce va putea fi folosit pe telefoane cu sistem de operare Android.

… insa daca acest lucru nu se intampla atunci sa nu-mi scoateti ochii, ca nu e anunt oficial. Dar e misto, faptul ca pot sa tot scot chestii din portofel si sa folosesc telefonul in locul lor e super ok.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.