Recomandare de incarcator Quick Charge 3.0 si cablu USB C cu MagLink.

S-a intamplat si beleaua, incarcatorul rapid de la Pixel XL a murit si decat sa ma chinui cu incarcatoare normale sau mai rau, sa-l incarc la unul din porturile USB de la PC am decis sa imi cumpar ceva mai ieftin si mai de calitate. Si vroiam sa tin asta pentru mine insa s-a mai intamplat unui prieten sa i se topeasca cablul acum cateva zile cand incarca un IQOS asa ca iata si articolul, poate e folositor.

La prima vedere, afirmatia de sus nu prea se leaga, cum sa fie si ieftin si de calitate? Uite ca se poate.

La pretul de 59.99 lei gasiti la eMag incarcatorul de retea Tellur, care vine cu tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0 pe doua iesiri care pot fi folosite simultan, una USB-C si cealalta pe port USB normal. E un pic mai mare decat alte incarcatoare (100x50x30 mm si 115g) insa e destul de solid, are martor LED pentru tensiune si nu se incalzeste.

Si nu e de ajuns doar un incarcator bun. Trebuie si cablul potrivit care sa suporte amperii si puterea, sa fie destul de lung ca sa nu trebuiasca sa stea telefonul pe podea cand il pui la incarcat, si daca mai are si MagLink, e si mai bine.

MagLink e de fapt o mufa USB C „tata” care intra in telefon iar restul cablului se „lipeste” magnetic de aceasta mufa. Avantajele sunt protejarea mufei USB C a telefonului de praf, umezeala, uzura si deformari. Eu am cablul asta de la Promate, si suporta transfer de curent de 86W si pana la 4.3A.

Dupa cum obisnuiesc, acesta nu e articol platit (ca nu are P in titlu) si este doar recomandarea mea de utilizator multumit.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.